2 dagar

Ja nu var dt ju 2dagar sedan man var här o skrev. Men ändå int så mycke vidare nytt att dela med mej av.
Sitter iaf nu på jobbet, med kö över öronen. Inte lika mycke kö som det var igår, men ändå.
Började idag tidigare, 16,00 istället för 17,30 som var min ordinarie tid. Men var så snäll o kom hit tidigar ändå. O dt kändes väl inte helt fel.
Klockan är nu 20,22 o ska sitta här till 22,00. Inte så lång tid kvar, men dt känns som att huvudet mitt snart ska vandra iväg. Menmen dt är bara att pina vidare.

Idag har ja väl int gjort så vidare mycke, städat litte o sen var vi ner till Ljunga o hämtade bilen. Mamis o papis. Låna den imorrn när jag o älsklingen ska fara till Vemdalen. Vill inte köra toyotan dit i detta väglag. Så sladdig i stjärten den..tihi.. Så imorrn blire forden. Fara till Vemdalen som sagt o åka litte skidor/bräda. Ska bli skoj som dt  känns nu. Blir en tidig kväll i kväll eftersom vi tänkt fara vid 08,30 ungefär. Så dt blir inte en natt som dt blev natten till idag. Somnade väl la efter 03,00 ungefär.. Inge bra. Menmen är man inte trött så är man inte. Så dt ska bli skönt o åka iväg en dag. Bara ja o Fritte!:)

Ledig då imorrn då som sagt och även på torsdag. Väldigt skönt. Sen då jobbar man fredan o sen är man ledig hela helgen. Kan inte bli bättre just nu känns dt som..Tihi. Jaja så är dt.
Planer inför heögen har ja inga än. Mami o papi skulle komma o hälsa på en sväng på lördan. Hjälpa oss att sätta upp hyllorna. Låna Hiltin av papi då. Går inge bra me vanlig borr i dessa betongväggar. Men dt lösre vi på lördan. En plan har ja ju ioförsej i helgen. På söndagkväll blir Göta kanal2 på forum i Ljunga. Många säger att den inte va nå vidare bra. Men klart man vill få en egen uppfattning, så den ska vi ju självklart ner o se!:)

Jaja så är dt. Nä nu ska ja vara lite duktig o jobba vidare, är ju trots allt bara 1½h kvar!
Men vi lär la höras nå mera.

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback