....ZzZzZzZz....

Sitter nu på jobbet, trött som en tok..vill inge hellre än att lägga mej i sängen o sova. Började idag egentligen 14,15, men kom inte hit förns kl.15,50. Vare till s-vall me älsklingen idag. Han hittade skidbrallorna han skulle ha, men jackan fanns bara i S. Men dt fanns en i stenstan, men dt är ju stängt på söndagar, men sen fick vi reda på att de hade nog öppet, eftersom att de brukar ha dt såhär innan jul, men då var vi T-hammar, o inte en chans att vi vänder då, nog för att vi kunde ha åkt in o kika, men dt tänkte vi inte på, men dt är sånt som händer. Kommer väl fler chanser.

Igår var vi ju till östavall på avslutningfest. Fick jättebra kontakt me Eva, trevligt dt. Jättetrevlig tjej dt.
Fick äta go mat, höra på roliga historier, Svennan sjöng, prisutdelning till spelarna, lotterier o litte annat. Vann ju på en av mina o älsklingens lotter. Hade velat haft östavallströjan som låg där, men eftersom att min lott blev dragen bland de sista så blev dt ingen tröja, men fick en jättetjusig Ängel.
Sen när vi var nöjda me kalasandet så for vi ner till Ljunga o sov där. Skönt. Men dt är väl int så konstigt att man är trött idag, när man inte somnade förns 00,30 o klev ipp kl.06,40 imorse. Fråg mej int varför, kunder bara inte somna om. Men dt är sånt man får ta.

Idag när vi hade lämnat forden i ljunga, fick ju ja o Fritte ta nybilen våran, eller ny o ny, den är ny för oss. Mammsen o pappsen fick nå fnatt o köpten en bil till oss. En Toyota Carina. Rätt tjusig faktiskt, härlig att åka i och ett stort + för stjärtvärmen!:) Så vi är väldigt glada o tacksamma för den blien så vi kan ta oss lite hit o dit som vi själva vill då!:)Tihi...

Imorrn blir dt till at jobba igen, 9,15-17,15. Blire då. Ska nog gå bra dt, med litte sömn på dehära så blire bra!:)

Nu ska man ta o jobba vidare, så man får in litte pengar på biljettförsäljningen, men ja lär väl lämna nå spår här inom kort!

Malin älskar Andreas!

//M*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback