Toodioloo

Sitter nu på jobbet o jobbar för fullt. Jobbar idag 07,30-14,00. Ett 6h pass idag, så dt är skönt!:)

I helgen har man hunnit me mycke, var på hockey i fredags, tråkigt nog så förlorade Ånge, men man kan ju inte vara bäst jämt!:P Eller?!Tihi. Sen i lördags så blev dt en flytt hela dagen, fattar inte vart vi haft alla grejerna...tihi. Men nu är dt klart iaf, har iof sej kvar grejerna i förrådet, men dt ska vi ta idag eller imorrn kväll med hjälp utav Stefan med släpvagnen, så dt ska nog gå bra.
Sen igår var älsklingen o ja i s-vall o shoppade julklappar, men vi är inte klara än, men snart så. Senså blev dt The Break up på kvällskvisten o sen bar dt av till sängen o nattie nattie!

Idag sitter man o jobbar sen så blir dt nog ett pass på Grottan, har inte vare där sen i torsdags så känns som att dt är dax nu trots allt! Men dt blir skönt dt, se om man pallar att gå på bandet senare, har ju sån jävla ryggont, menmen dt lär väl la visa sej!

Imorrn är ja ju ledig så har funderingar på att fara till s-vall igen så man blir klar med julklapparna. Vill ha me mej mami, men hon tänkte nog gå ut o jobba imorrn fastän att hon inte ska. Så hoppas på att hon ändrar sej så att hon följer med mej, vill ju åka me mami ja. Hade ju bestämt dt för några veckor sedan så vi får la se om hon ändrar sej.

Jaja nu ska ja inte sitta här o dra ut på tiden, måste ju jobba lite oxå. Är ju trots allt bara 3h kvar, så dt ska nog gå bra!

Men lär väl la lämna ett avtryck här snar igen!

Malin älskar Andreas!

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback