Jobbar

Ja dt gör ja, jobbar o jobbar men imorrn är man ledig!:) Jobbar idag till 17,15, så dt är en rätt skön dag.. Just nu har kön vare lagomt lugn, o nu har man lunch så dt är väldigt skönt!:)

Idag fick vi nycklarna till den nya lgh, hihi.. Lycklig som få. Även att dt stod Fridolf på dörren!:) Så nu är dt bara att hoppas på att vi får våran lgh såld, dt var iaf en dragen lapp på ICA, så man kan ju hoppas på att dt ringer någon i dagarna här... Så nu är man lycklig som få!:)

Idag annars så ska ja ner på Grottan o träna när ja slutat sen blire lite städningen o sen bort på Gamlavägen o vädra ut lite till ur lghen där.. Luktade lite rök där, men Fritte sa att mycke lukt hade försvunnit så nu luktar dt nästa ingenting alls. Så dt är ju bra.. Men nu ska man inte ta ut nånting i förskott om vi nu inte skulle få våran såld, men dt är bara att hoppas på dt bästa!
Sen ikväll blire Prision Break, går inte att missa.

Imorrn är man ju ledig, int så mycke planerat. Blir ju träning på Grottan o sen kl.19,00 är dt hockey på hallen, så dit ska ja imorrn, o hinner man hem blire Greys Anatomi...ska hinna hem tills dess, verkar vara ett väldigt spännande avsnitt då!:)

Jaja livet lever vidare o jag är lycklig o kär, som alltid!

Nu ska ja dra vidare men hit kommer ja framöver o skriver litte mera!

Mina flikkor:
Catrin, Elin, Malin o Nova!

Malin älskar Andreas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback