Ljungaverk

Sitter nu vid datorn hemma hos mami o papi.. Vare här hela helgen, vare trevligt dt.
I fredags satt vi o kika på Populärmusik från Vittula o på Faddergalan, Malla själv sat o zappa mellan 4an o 5an!:) Men dt var skoj, ville ju se när Carola sjung så då vare bara så att man fick hålla koll på bägge kanalerna.
Igår for vi till s-vall o shoppade litte julklappar.. Hittade min klänning som ja tänkte ha till Jul, nog för att man stått o kolla på den ett ex.antal ggr, men igår slog ja till på den.. Hittade även ett par klackeskor som ja gärna ville ha, men tänkte som så att finns de kvar på torsdag när papi o ja far så kan ja ju köpa dem då, för då är dt ju meningen att man ska ha dem. Nu är ja nästan klar me alla julklapparna, har bara Andreas kvar men dt är inte så bara.. Har ju ingen aning om va ja ska köpa till honom, funderar o funderar.. Hoppas på att man kommer på nånting tills papi o ja far till stan.. Men man får väl la se vare blir, nånting blire ju iaf!:)

Jaja idag hade ja tänkt fare upp till vallen på graven, men dt lär säga blir väl av om Andreas hade tänkt vakna nån gång..tihi. Sen ska vi till Alby till Monica o Johanna o hälsa på, Monica skulle bju på smörgåstårta... Så får la se när dt bär av dit..

Jaja dt är va som hänt o vad som sker i helgen, till veckan o nästa helg är dt jobb som gäller, men väldigt sköna pass till veckan..

So long!

//
M*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback